Промоции


начало : новини : Промоции : Безплатно сервизно обслужване на телфери на Imer.

Безплатно сервизно обслужване на телфери на Imer.

01.11.2014г.


Повдигащите машини носят висок риск за трудови злополуки при неспазване на инструкциите за експлоатация или при компромис с техническото им състояние.
От началото на ноември 2014 до края на март 2015 Валива предприема инициатива в полза на многобройните си клиенти.
С цел повишаване безопасността при експлоатацията на телферите носещи марката на Imer, ще бъде извършена безплатна инспекция на техническото състояние, както и подмяна на въжето (при необходимост) и маслото (ако експлоатационият период е надхвърлил две години). Ще бъдат проверени всички останали възли и компоненти на машините. На тези, със загубени или повредени инструкции за експлоатация, ще бъдат предоставени безплатно нови такива. (съгласно изискванията на европейските директиви, инструкциите са неразделна част от всяка машина и винаги трябва да са на разположение за справка). В дневника на машината (табл.2) ще бъде отразена цялата проверка и той ще бъде разписан и подпечатан.
 За уговорка на ден, в който инспекцията да бъде извършена, моля използвайте мейла или телефоните на фирмата.
 Заб. Безплатен е труда по извършените дейности по смяната на въжето и маслото. Стойността на заменините компоненти се заплаща съобразно ценоразписа.Created & Hosting by BIAnet